Battle of the Saxes! Op 20 december 2008 zijn wij de muzikale strijd aan gegaan met de dames van Double espresso en met saxkwartet met bas en drum: the Hollywood Saxophone project in de kompaszaal in Amsterdam.
Fotos van onze tour in Ijsland 2006. Twee tv optredens, een lezing en 2 optredens en 2 maal een rit van 7 uur door het prachtige maar ruige landschap in vijf dagen.
De preek (2006). Een selectie uit de fantastische reeks fotos die Bob Bronshoff heeft gemaakt voor, tijdens en na de uitvoering van Rijndert van Woudenbergs compositie 'de preek'. Uitgevoerd samen met het Koh-i-noor saxofoonkwartet en Terence Samson en Margaritha Kourtparasidou
Diversen. Losse fotos door de jaren heen.
Fotos van onze tour in China 2001. Uitgenodigd door de universiteit van Xiamen hebben we samen met de band Zijlstra daar een concert voorbereid waarbij behalve de afzonderlijke bands we ook allerlei combinaties met studenten gemaakt werden. Daarna hebben we in Beijing concerten gegeven, vooral in de mustard seed garden was memorabel onder andere omdat we veel van de omgeving gebruik maakten.