Pieter Engels (alt en sopraan sax)

is te omschijven als een veelzijdige saxofonist. Dit blijkt wel uit een kort overzicht van zijn muzikale carière. Eind jaren 80 speelde hij in talloze pop-, latin-, jazz-, show- en bigbands, waaronder het Knotsgekke Avro's Wordt Vervolgd Orkest. In 1992 won hij de MusicMaker prijs als 'Beste Blazer' in het prestisieuze popconcours 'De Grote Prijs van Nederland'. Niet lang daarna tourde hij ruim drie jaar door heel Europa met The Glenn Miller Orchestra. Daarna speelde hij enkele jaren als 'side-man' in bands van Lils Mackintosh en Monica Akihary. Vanaf 2001 speelt Pieter in het saxofoonkwartet 'Saxo Panico', een band waarvoor Pieter ook veel componeert en arrangeert. In 2005 werd hij gevraagd om te spelen en arrangeren voor een korte, maar zeer succesvolle tour met 'The Dutch Rare Groove Band'. Met 'The Amsterdam Jazz Orchstra' speelde hij in2007 op het North Sea Jazz Festival. In 2008 won Pieter op het Heiztara Streetband Festival (Spanje) de prijs voor 'best musician'. Hij speelde daar met 'The Nonmelting Icecreamband', een band waarmee hij regelmatig in het buitenland optreedt. Van 2006 t/m 2009 was Pieter dirigent en muzikaal leider van de enthousiaste amateurband Koki Boga BigBand Sinds 2007 speelt Pieter ook regelmatig op de clubavonden van Wicked Jazz Sounds. Momenteel tourt Pieter met de "Bankroetjazz van Paul van Ostaijen" langs de theaters in Nederland en België.

Erik van der Weijden (altsax)

Raakte geinspireerd door concepten binnen verschillende muziekstijlen en bracht de beste stromingen bij elkaar om tot een eigen, expressieve interpretatie te komen. Gecombineerd met ervaring opgedaan in het straattheater, jazz- en popmuziek wordt er voor gewaakt dat de sprankeling en pneuma overeind blijft, met inachtneming van de traditionele verworvenheden. Speelt naast Saxo Panico in Tetzepi, Pneumatisch Dance Trio, Burn Brigade, Orqueste Bembe, de Groove Collectors en Reverent Moses and the Soul Desciples.

Paul van Duyn(tenorsax)

volgde saxofoonlessen bij o.a. Rob Hauser, Sandy Moss, Paul Stocker en studeerde af aan het Sweelinck Conservatorium bij Tim Armacost. Was vervolgens 12 jaar "on tour" door heel Europa met The Glenn Miller Ochestra. Besloot te gaan varen en begeleidde internationale artiesten tijdens wereldcruises op de M.S. Europa met The Enterprise Orchestra. Is nu freelancer 'aan wal'. Maakte deel uit van o.a.: Maiden Voyage Big Band, Orkest Ronny Buhre, The Bridge Big Band, P.B. and the Night Train, José Marcello Orkest, Zeppos Big Band, The Coda Horns, Jump'n Jive, P-Alley Band, The Hangover Horns, Hit-It en Bernard Berkhout's Swing Orchestra. Hij was al lid van een voorloper van Saxo Panico.

Leon van Mil (baritonsax)

begon op tienjarige leeftijd met pianospelen. Hierna studeerde hij tenorsax, die hij op het Sweelinck Conservatorium verruilde voor de bariton. Leon studeerde o.a. bij Tim Armacost, Greg Marvin en Jim Hartog. Na zijn studie speelde hij in Herman de Wit's De Boventoon, vrijzinnige jazz in bigtet Tetzepi, Molenkamp XXL, Salsa in Orqueste Bembe, Funky in Amsterdam Groove Collectors, Rijn a/d Amstel Trio, Big Band Nightflight en dirigeerde hij meer dan 12 jaar de Biggles Big Band. Momenteel speelt hij in het Beaugard kwartet, Rock & Roll in Belly goes Bonkers, Blues en soul bij Captain Heartbeat en dirigeert hij de Hint Big Band en kun je hem overal aantreffen als free lance op een van de saxen.